Veel gestelde vragen over les bij SKI-INN

Hoe reserveer ik les(sen)?

Je kan ons bellen. Bij geen gehoor spreek dan een voicemail in. 

Alleen vooraf betaalde lessen kunnen worden ingeboekt. Les(sen) aanschaffen kan hier.

Wil je voor aanschaf weten of de dag/tijd van je voorkeur nog beschikbaar is, bel ons dan eerst. Zo voorkomt je dat je les(sen) aanschaft die niet mogelijk zijn op het door jou gewenste tijdstip.

Als je bestaande klant bent dan kan je online boeken en wijzigen. Je ontvangt per mail de instructies voor het aanmaken van een account.

Kan ik online het rooster inzien?

Nee, het rooster is voor niet-klanten niet in te zien. Wil je weten of de datum/tijd van je voorkeur nog beschikbaar is, bel of mail ons dan.

020 – 618 1234 of bar @ ski-inn.nl

Als je al eerder les gevolgd heeft bij SKI-INN kan je online uw vervolglessen inboeken en betalen met iDeal, klik hier

 

Wanneer is SKI-INN open?

Laagseizoen: 1 april tot 1 september op maandag- en woensdagavond, woensdag- en zondagochtend.

Hoogseizoen: 1 september tot 1 april. Afhankelijk van de vraag zijn dagdelen geopend tussen 07:00 en 23:00 (weekend 09:00 – 17:00).

Wat is het adres en locatie?

SKI-INN op het WG-terrein, aan de achterkant van het AOC gebouw. Als je in je route planner Gerard Borstkade aanhoudt, kom je aan de achterzijde van het AOC gebouw uit.

Klik hier voor Google Maps

Hoe kan ik betalen?

Je kan je lessen online aanschaffen en betalen met iDeal. Als de receptie geopend is, kan je les(sen) en consumpties met PIN of contactloos betalen of eventueel contant. Betalen met een creditcard is niet mogelijk.

Accepteren jullie creditcards?

Nee, je kan betalen met PIN of contactloos. Of contant.

Mijn kind(eren) willen les, kan dat?

Jazeker! Klik hier voor meer informatie over kinderlessen.

Kan ik meedoen met de les(sen) van mijn kind?

Jazeker! Klik hier voor meer informatie over kinderlessen.

Kan ik skien en snowboarden tegelijk?

Als je les(sen) koopt, moet je beslissen of je wil skiën of snowboarden. Wil je skiën en snowboarden dan moet je dus apart les(sen) aanschaffen.

Kan ik vrij skien of snowboarden?

Vanwege de veiligheid is het niet mogelijk om vrij te skiën of snowboarden. Er moet altijd een instructeur aanwezig zijn, voor het veilig bedienen van de band.

Kan skien en snowboarden tegelijk op de baan?

Onze lessen zijn in duo’s die of skien of snowboarden. 

Is er een leraar aanwezig?

Je kan alleen onder begeleiding van een ski/snowboard instructeur de baan op. Het is niet mogelijk om zonder hem of haar te skiën of snowboarden. De instructeur doet de baan voor je aan en voor je uit wanneer je stopt of valt.

Ik heb een beperking, kan ik les volgen op SKI-INN?

SKI-INN heeft ervaring lesgeven aan klanten met uiteenlopende verstandelijke of lichamelijke beperkingen. Denk aan  autisme, ADHD, Down of nieuwe heup/knie, hersenbloeding. Veel klanten werken bij ons aan hun revalidatie, vaak op advies van hun arts. Je kan meer dan je denkt!

Kan ik les(sen) cadeau geven?

Ja, als je één of meer lessen cadeau wil geven dan kan je dit online regelen. Hoe je dat doet staat hier uitgelegd.

Mag ik foto's en filmpjes maken?

Ja, maar alleen van je familie, partner, kind(eren), vriend(in) enz.

Klanten en leraren filmen & fotograferen is niet toegestaan en verspreiding van dit beeldmateriaal is verboden.  Op social media mag je uiteraard wèl beeldmateriaal van je familie, partner, kind(eren), enz. plaatsen.

Kan iemand mij filmen als ik les heb?

Ja, dat mag degene waarmee je hier bent. De leraar kan het ook voor je doen.

Klanten en leraren filmen & fotograferen is niet toegestaan en verspreiding van dit beeldmateriaal is verboden. Op de socials mag je uiteraard wèl beeldmateriaal van je familie, partner, kind(eren), enz. plaatsen.

Wat moet ik aan?

Kleding waar je makkelijk in kan bewegen. Voor de temperatuur is het niet perse nodig om een skibroek te dragen. De baan wordt met water ingespoten, dus een (sport)broek die nat mag worden is raadzaam. Een shirt met lange mouwen en ski/snowboard sokken. Heb je die sokken niet, voetbal-, hockey- of hardloopsokken zijn ook prima. 

Geen korte broeken, ook niet in de zomer! Lange mouwen zijn ook in de zomer wenselijk.

Moet ik een helm op?

Wij adviseren het dragen van een helm. Een helm is verplicht tot 16 jaar.

Kan ik me bij jullie omkleden?

Ja, er is een kleedruimte.

Kan ik kleding huren?

Nee. Het is ook niet nodig, je kan kleding waar je makkelijk in beweegt. Zie ook de vraag “wat moet ik aan?”

Is het koud bij SKI-INN?

Nee. Er ligt immers geen sneeuw.

Kan ik naar de WC?

Ja, er is een WC.

Kan ik iets te drinken kopen?

Ja, dat kan als de receptie geopend is. Betaling met PIN of contactloos.

Kan ik mijn eigen materiaal meenemen?

We raden aan je eigen helm (!) en ski- of snowboardschoenen te gebruiken. Eigen ski’s of snowboard niet, omdat wij speciale wax- en slijptechnieken gebruiken voor gebruik op de baan. Wanneer je geen helm en/of ski- of snowboardschoenen bezit dan kan je deze lenen.

Heeft SKI-INN ski- en snowboard materiaal te leen?

Ja, gebruik van materiaal (helm, schoenen, ski’s of snowboard) is bij de prijs inbegrepen. Het gebruik van je eigen ski’s of snowboard is niet mogelijk. Wij behandelen het materiaal zodat het geschikt is voor gebruik op de baan.

 

Wat doe ik na de les met het geleende materiaal?

Na de les geef je de ski’s & skistokken aan de leraar. Je snowboard leg je met de binding dichtgeklapt in het rek. Let erop dat je binding dicht klapt.

Als je schoenen leent, zet je je normale schoenen op die plek in de kast waar de leenschoenen staan. Na de les reinig en sluit je de leenschoenen en zet je deze terug op de plek waar ze stonden. De leenhelm en knie-/elleboogbeschermers leg je terug in de kast.

Ik heb hardboots, kan ik die met snowboarden gebruiken?

Nee, wij hebben softboots te leen voor je.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Als je nooit eerder bij ons bent geweest dan adviseren we minimaal 3 lessen.

Hoeveel lessen je exact nodig hebt, hangt af van wat je wil bereiken, maar ook van hoe snel je iets aan- of afleert. Het is lastig om een specifiek aantal te noemen. Wij hanteren de vuistregel dat 10 lessen bij SKI-INN een week elke dag les in de sneeuw is.

Ik kan het al, kan ik ‘even’ mijn techniek bijschaven?

Tussen skiën of snowboarden in de sneeuw of op een indoorbaan zit verschil. Je moet wennen aan de ondergrond. En je zal merken of je wel of niet over de juiste techniek beschikt om op de baan net zo lekker te skiën of snowboarden, zoals je dat in de sneeuw doet. Door bij ons les te nemen gaat je techniek, balansgevoel, coördinatie en conditie snel vooruit.

Als je nooit eerder bij ons bent geweest dan adviseren we minimaal 3 lessen.

Wat doen jullie als ik val en hulp nodig heb?

Dee leraar probeert je mondeling te helpen en anders kan de leraar niet anders dan dicht(er)bij je te komen, bijv. om je een hand te als hulp om weer overeind te komen.

Is skiën of snowboarden bij SKI-INN veilig?

Skiën en snowboarden brengen risico’s met zich mee. Wij doen er alles aan om het risico op blessures zo veel mogelijk te beperken. Er is altijd een leraar bij je in de buurt. Je volgt de lessen volledig voor eigen risico. SKI-INN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die het gevolg is van het volgen van les(sen). Zie verder onze algemene voorwaarden.

Ik heb hoogtevrees, kan ik les volgen?

Sommige mensen met hoogtevrees ervaren tijdens het skiën of snowboarden geen angst. Door les bij ons te volgen train je op techniek op je eigen niveau waardoor  je met meer zelfvertrouwen gaat skiën of snowboarden en zo wordt je vrees c.q. angst minder.

Ik wil graag les op uw borstelbaan, kan dat?

Nee, want wij zijn een indoor-rolbaan. De ondergrond is een tapijt dat speciaal is ontwikkeld voor indoor skiën en snowboarden. Je skiet of snowboardt dus op een rollend oppervlak. Een borstelbaan is buiten en dan ski of snowboardt je op een (kunstmatig) aangelegde heuvel, waarbij je met een lift omhoog gaat.

Kan ik mijn baby meenemen?

Nee, er is (te) veel lawaai van de banen en je kan geen les volgen en op je kind passen tegelijk.

Kan ik mijn hond meenemen?

Nee, honden zijn niet toegestaan.

Hebben jullie een COVID beleid?

Ja, alle informatie vind je hier

Ik kan/wil geen gebruik maken van mijn lessen, krijg ik mijn geld terug?

Nee, wij geven geen restitutie, zie ook onze algemene voorwaarden.

Mijn vakantie gaat niet door, krijg ik mijn geld terug?

Nee, wij geven geen restitutie als je wintersportvakantie niet doorgaat. Je kan ook zonder vakantie in het vooruitzicht bij ons skiën of snowboarden. Zie het als een uur sporten!

Kan ik mijn lessen aan iemand anders geven?

Nee, de lessen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.