Alles over lessen volgen bij SKI-INN

Hoe reserveer ik mijn les(sen)?

Je kan ons bellen. Bij geen gehoor spreek dan een voicemail in. 

Alleen vooraf betaalde lessen kunnen worden ingeboekt. Les(sen) aanschaffen kan hier.

Wil je voor aanschaf weten of de dag/tijd van je voorkeur nog beschikbaar is, bel ons dan eerst. Zo voorkomt je dat je les(sen) aanschaft die niet mogelijk zijn op het door jou gewenste tijdstip.

Als je bestaande klant bent dan kan je online boeken en wijzigen. Je ontvangt per mail de instructies voor het aanmaken van een account.

Kan ik online het rooster inzien?

Nee, het rooster is voor niet-klanten niet in te zien.

Wat zijn de openingstijden?

Laagseizoen: 1 april tot 1 september op maandag- en woensdagavond, woensdag- en zondagochtend.

Hoogseizoen: 1 september tot 1 april. Afhankelijk van de vraag zijn dagdelen geopend tussen 07:00 en 23:00 (weekend 09:00 – 17:00).

Waar is de locatie?

SKI-INN zit aan de achterkant van het AOC gebouw. Als je in je route planner Gerard Borstkade aanhoudt, kom je aan de achterzijde van het AOC gebouw uit. 

Ik ben verhinderd, kan ik de les wijzigen?

Je kan tot 48 voor aanvang je les wijzigen en verzetten naar een ander moment. Houd er rekening mee dat – met name in drukke perioden – het niet altijd (meer) mogelijk zal zijn om een voor jou prettig tijdstip te vinden. 

Hoe worden lessen ingedeeld?

Om te zorgen dat iedereen goed les krijgt, delen we je in op basis van baanervaring. Ook kijken we naar leeftijd of je skiet of snowboardt.

Is een helm verplicht?

We adviseren om een helm te dragen. Tot 16 jaar is een helm verplicht.

Kan ik les(sen) cadeau geven?

Ja, als je één of meer lessen cadeau wil geven dan kan je dit online regelen. Hoe je dat doet staat hier uitgelegd.

Mijn kind(eren) wil(len) les, kan dat?

Ja, meer informatie lees je hier.

Kan ik skiën/snowboarden met mijn kind(eren)?

Ja, meer informatie lees je hier.

Wat moet ik aan?

Sportieve kleding ! Voor de temperatuur is een skibroek niet nodig , maar de baan is wel nat en een (sport)broek kan dus nat worden. Een shirt met lange mouwen en ski/snowboard sokken. Heb je die niet? Voetbal-, hockey- of hardloopsokken zijn ook prima.

Ook in de zomer zijn een lange broek en lange mouwen wenselijk!

Kan ik bij skikleding huren? 

Nee, dat is niet nodig. Je hoeft niet perse skikleding aan. 

Is het koud bij SKI-INN?

Nee. Er ligt immers geen sneeuw.

Kan ik naar de WC?

Ja, er is een WC.

Kan ik iets te drinken kopen?

Ja, dat kan als de receptie geopend is. Je kan pinnen c.q. contactloos betalen.

Wat doen jullie als ik val en hulp nodig heb?

In zo’n geval probeert de leraar je eerst mondeling te helpen en anders kan de leraar niet anders dan dicht(er)bij je te komen, bijv. om je een hand te als hulp om weer overeind te komen.

Kan ik skiën en snowboarden tegelijk?

Als je les(sen) koopt, moet je beslissen of je wil skiën of snowboarden. Wil je skiën & snowboarden dan moet je 2 leskaarten aanschaffen.

Kan skiën en snowboarden tegelijk op de baan?

Nee, lessen zijn duo’s, die of allebei skiën of snowboarden.

Kan ik mijn eigen materiaal meenemen?

We raden aan je eigen helm (!) en ski- of snowboardschoenen te gebruiken. Eigen ski’s of snowboard niet, omdat wij speciale wax- en slijptechnieken gebruiken voor gebruik op de baan. Wanneer je geen helm en/of ski- of snowboardschoenen bezit dan kan je deze lenen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Hoeveel lessen je nodig hebt, hangt af van wat je wil bereiken! Maar ook van hoe snel je iets aan- of afleert. Het is lastig om een specifiek aantal te noemen. Wij hanteren de vuistregel dat 10 lessen bij ons een week elke dag les in de sneeuw is.

Is er een leraar aanwezig?

Je kan alleen onder begeleiding van een ski/snowboard instructeur de baan op. Het is niet mogelijk om zonder hem of haar te skiën of snowboarden. De instructeur doet de baan voor je aan en voor je uit wanneer je stopt of valt.

Ik kan het al, kan ik ‘even’ mijn techniek bijschaven?

Tussen skiën of snowboarden in de sneeuw of op een indoorbaan zit verschil. Je moet wennen aan de ondergrond. En je zal merken of je wel of niet over de juiste techniek beschikt om op de baan net zo lekker te skiën of snowboarden, zoals dat je in de sneeuw doet. Door bij ons les te nemen gaat je techniek, balansgevoel, coördinatie en conditie snel vooruit.

Is skiën of snowboarden bij SKI-INN veilig?

Skiën en snowboarden brengen risico’s met zich mee. Wij doen er alles aan om het risico op blessures zo veel mogelijk te beperken. Er is altijd een leraar bij je in de buurt. Je volgt de lessen volledig voor eigen risico. SKI-INN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die het gevolg is van het volgen van les(sen). Zie verder onze algemene voorwaarden.

Ik heb hoogtevrees, kan ik les volgen?

Sommige mensen met hoogtevrees ervaren tijdens het skiën of snowboarden geen angst. Door les bij ons te volgen train je op techniek op je eigen niveau, hierdoor ga je met meer zelfvertrouwen skiën of snowboarden en word je vrees c.q. angst minder.

Mag ik foto’s en filmpjes maken?

Ja, maar alleen van je familie, partner, kind(eren), vriend(in) enz.

Klanten en leraren filmen & fotograferen is niet toegestaan en verspreiding van dit beeldmateriaal is verboden. Op social media mag je uiteraard wèl beeldmateriaal van je familie, partner, kind(eren), enz. plaatsen.

Heeft SKI-INN ski- en snowboard materiaal ter beschikking?

Ja, gebruik van materiaal (helm, schoenen, ski’s of snowboard) is bij de prijs inbegrepen. Het gebruik van je eigen ski’s of snowboard is niet mogelijk. Wij behandelen het materiaal zodat het geschikt is voor gebruik op de baan.

Wat doe ik na de les met het geleende materiaal?

Na de les geef je de ski’s & skistokken aan de leraar. Je snowboard leg je met de binding dichtgeklapt in het rek. Let erop dat je binding dicht klapt.

Als je schoenen leent, zet je je normale schoenen op die plek in de kast waar de leenschoenen staan. Na de les reinig en sluit je de leenschoenen en zet je deze terug op de plek waar ze stonden. De leenhelm en knie-/elleboogbeschermers leg je terug in de kast.

Krijg ik mijn geld terug als ik geen gebruik meer wil of kan maken van mijn lessen?

Nee, wij geven geen restitutie, zie ook onze algemene voorwaarden.

Mijn wintersport vakantie gaat niet door, krijg ik mijn geld terug?

Nee, wij geven geen restitutie als je vakantie niet doorgaat. Je kan ook zonder vakantie in het vooruitzicht bij ons skiën of snowboarden.

Kan ik mijn lessen overdragen aan iemand anders?

Nee, de lessen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 

Kan ik mijn baby meenemen? 

Nee, er is (te) veel lawaai van de banen en je kan geen les volgen en op je baby letten tegelijk.  

Kan ik mijn hond meenemen? 

Nee, honden zijn niet toegestaan.

Ik wil graag les op uw borstelbaan, kan dat?

Nee, want wij zijn een indoor-rolbaan. De ondergrond is een tapijt dat speciaal is ontwikkeld voor indoor skiën en snowboarden. Je skiet of snowboardt dus op een rollend oppervlak. Een borstelbaan is buiten en dan ski of snowboardt je op een (kunstmatig) aangelegde heuvel, waarbij je met een lift omhoog gaat.

Hebben jullie een COVID-19 beleid?

Ja, alle informatie vind je hier