Alles over lessen volgen bij SKI-INN

Hoe reserveer ik mijn les(sen)? 

Bel 020 – 618 1234 mét voicemail, dus we zijn altijd bereikbaar. We bellen altijd terug. Bij geen gehoor spreken wij je voicemail in. Je kunt ook mailen naar bar@ski-inn.nl. Alleen vooraf betaalde lessen kunnen worden ingeboekt. Les(sen) aanschaffen kan hier. Wil je voor aanschaf weten of de dag/tijd van je voorkeur nog beschikbaar is, bel ons dan eerst.

Wat zijn de openingstijden? 

Laagseizoen: 1 april tot 1 september op maandag- en woensdagavond, woensdag- en zondagochtend. Hoogseizoen: 1 september tot 1 april. Afhankelijk van de vraag gaan dagdelen open tussen 07:00 en 23:00 uur (weekend tot 17:00). De openingstijden staan hier

Hoe delen jullie in?

Om te zorgen dat iedereen goed les krijgt, delen we skiën en snowboarden nooit tegelijk in. Ook kijken we naar leeftijd en ervaring.

Hebben jullie Covid aanpassingen?

Ja, alle COVID-19 informatie vind je hier

Kan ik les(sen) cadeau geven?

Ja, als je één of meer lessen cadeau wilt geven dan kan je dit online regelen. Hoe je dat doet staat hier uitgelegd.

Mijn kind(eren) wil(len) skiles, kan dat?

Ja, meer informatie lees je hier.

Mag ik skiën/snowboarden met mijn kind(eren)?

Ja, meer informatie lees je hier.

Wat moet ik aan?

Sportieve kleding en ski/snowboard sokken. Heb je die niet? Voetbal-, hockey- of hardloopsokken zijn ook prima.

Is het koud bij jullie?

Nee. Er ligt immers geen sneeuw.

Kan ik naar de WC?

Ja, er een een toilet.

Kan ik iets te drinken kopen?

Ja, maar alleen als de receptie geopend is. Wij adviseren contactloos betalen.

Wat doen jullie als ik val en hulp nodig heb?

In zo’n geval probeert de leraar het eerst mondeling en anders kan de leraar niet anders dan binnen de 1.5 meter helpen.

Kan skiën en snowboarden tegelijk?

Nee, als je les(sen) koopt, moet je beslissen of je wil skiën of snowboarden. Wil je skiën & snowboarden dan moet je meerdere leskaarten aanschaffen.

Kan skiën en snowboarden tegelijk op de baan?

Nee, lessen zijn duo’s, die of skiën of snowboarden.

Mag ik mijn eigen materialen meenemen?

Je kan je eigen ski- of snowboardschoenen en helm meenemen. Eigen ski’s of snowboard niet, omdat wij speciale wax- en slijptechnieken gebruiken voor gebruik op de baan. Materiaal is bij de lesprijs inbegrepen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Hoeveel lessen je nodig hebt, hangt af van wat je wilt bereiken! Maar ook van hoe snel je iets aan- of afleert. Het is lastig om een specifiek aantal te noemen. Wij hanteren de vuistregel dat 10 lessen een week les in de sneeuw is.

Ik kan het al, kan ik ‘even’ mijn techniek bijschaven?

Tussen skiën of snowboarden in de sneeuw of op een indoorbaan zit verschil. Je moet wennen aan de ondergrond. En je zal merken of je wel of niet over de juiste techniek beschikt om op de baan net zo lekker te skiën of snowboarden als dat je in de sneeuw doet. Door bij ons les te nemen gaat je techniek, balansgevoel, coördinatie en conditie snel vooruit.

Is skiën of snowboarden bij SKI-INN veilig?

Skiën en snowboarden brengen risico’s met zich mee. Wij doen er alles aan om het risico op blessures zo veel mogelijk te beperken. Er is altijd een leraar bij je in de buurt. Je volgt de lessen volledig voor eigen risico. SKI-INN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die het gevolg is van het volgen van les(sen0. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Ik heb hoogtevrees, kan ik les volgen?

Sommige mensen met hoogtevrees ervaren tijdens het skiën of snowboarden geen angst. Door les bij ons train je op techniek op je eigen niveau, hierdoor ga je met meer zelfvertrouwen skiën of boarden en wordt vrees/angst minder.

Mag ik foto’s en filmpjes maken?

Ja, maar alleen van je familie, partner, kind(eren), vriend(in) enz. mag je fotograferen of filmen. Klanten en leraren filmen & fotograferen is niet toegestaan en verspreiding van dit beeldmateriaal is verboden. Op social media mag je uiteraard wèl beeldmateriaal van je familie, partner, kind(eren), enz. plaatsen.

Heeft SKI-INN ski- en snowboard materiaal ter beschikking?

Ja, gebruik van materiaal (helm, schoenen, ski’s of snowboard) is bij de prijs inbegrepen. Het gebruik van je eigen ski’s of snowboard is niet mogelijk. Wij behandelen het materiaal zo dat het geschikt is voor gebruik op de baan.

Wat doe ik na de les met het geleende materiaal?

Na de les geef je de ski’s & skistokken aan de leraar. Je snowboard leg je met de binding dichtgeklapt in het rek. Let erop dat je binding dicht klapt. Als je schoenen leent, zet je jouw normale schoenen op die plek in de kast waar de leenschoenen stonden. Na de les reinig en sluit je de leenschoenen en zet je deze terug op de plek waar ze stonden. De leenhelm en knie-/elleboogbeschermers leg je terug in de kast.

Is een helm verplicht?

Basischoolleeftijd moet verplicht een helm op. Voor middelbare scholieren is het aan de ouders/verzorgers om hierover te beslissen. Volwassenen staat het vrij om wel/niet een helm te dragen.

Krijg ik mijn geld terug als ik geen gebruik meer wil of kan maken van mijn gekochte lessen?

Nee, wij geven nooit restitutie.

Mijn wintersport vakantie gaat niet door, krijg ik mijn geld terug?

Nee, wij geven nooit restitutie.

Ik wil geen gebruik meer maken van mijn lessen. Kan ik deze overdragen?

Nee, leskaarten zijn persoonsgebonden.