Ons team ski- en snowboardleraren

Ons team

Ons lerarenteam bestaat uit een enthousiaste groep mensen die allemaal bevoegd zijn om ski- en/of snowboardlessen te geven.

Ze hebben allemaal een intensieve opleiding tot ski- en/of snowboardleraar gevolgd. Door periodieke applicaties en trainingen blijft hun opleiding up-to-date. Zo weten zij wat de nieuwste technieken en materialen zijn en dat brengen ze graag op jou over.

Ski-Inn lerarenteam

De skills van onze leraren

Ski-Inn skileraar worden

Om jou de beste ervaring te geven beschikken onze leraren over een groot aantal skills:

  • Eigenvaardigheid. Iedere leraar is vertrouwd met alle technieken van het skiën; ploegbochten, parallel bochten, alle tussenvormen daarvan en remtechnieken. Natuurlijk ook in combinatie met onze indoor skibaaan.
  • Lesgeven. Onze leraren vinden het vanzelfsprekend super leuk om de techniek van het skiën of snowboarden op jou over te dragen. Ze zullen je uitleg geven over de techniek en het materiaal, zelf technieken voordoen en jou gevraagd en ongevraagd feedback geven.
  • Social skills. En natuurlijk beschikken onze leraren over sociale vaardigheden. Ze passen zich aan, luisteren naar jou en spelen in op jouw wensen. Het is tenslotte jouw les, jouw feestje.

Zelf leraar worden?

Wil je zelf leraar worden? Heb je al een opleiding gedaan of wil je dat gaan doen? Neem dan contact met ons op.  

Skiles geven

Contact