Kinderlessen

Met je kinderen op vakantie?

Kinderskien bij Ski-Inn Amsterdam, al meer dan 30 jaar de beste skischool van Amsterdam

Lekker met je kinderen op vakantie skiën en/of snowboarden, wat is leuker?Je bent bij ons aan het goede adres als voorbereiding en/of kennismaking met de ski-snowboardsport.

Wij zijn gespecialiseerd in het deskundig begeleiden naar een goede ski- en/of snowboardbeleving in de sneeuw. Op de eindeloze afdaling van onze indoorrolpiste kunnen wij in korte tijd jouw kind/kinderen pisteklaar maken en snel de verschillende technieken aanleren c.q. verbeteren.
Dit alles spelenderwijs, want plezier in het skiën en/of snowboarden staat bij ons voorop!

Tot 13 jaar boeken we kinderen niet alleen in. Daarom leggen we je graag uit hoe het werkt.

Materiaal

Hoe boeken?

Je kunt een keuze maken uit verschillende leskaarten en deze aanschaffen via onze website. Kijk daarvoor onder het kopje prijzen en boeken. Zodra we je betaling hebben ontvangen plannen we de lessen voor je in. Je zult begrijpen dat de na-schoolse uren geliefd zijn en snel zijn volgeboekt. Daarom kun je, voordat je de leskaart aanschaft, telefonisch informeren of de door jouw gewenste tijd nog beschikbaar is. We kunnen dan – onder voorbehoud van betaling – dit lesuur voor je kinderen reserveren. Deze reservering is 24 uur geldig. Mochten we onverhoopt je betaling niet hebben ontvangen, dan vervalt je reservering.

Als je meer dan 2 kinderen hebt, die les willen dan raden wij het volgende aan:

of