Kinderlessen

Met je kinderen op vakantie?

Lekker met je kinderen op vakantie skiën en/of snowboarden, wat is leuker?Je bent bij ons aan het goede adres als voorbereiding en/of kennismaking met de ski-snowboardsport.

Wij zijn gespecialiseerd in het deskundig begeleiden naar een goede ski- en/of snowboardbeleving in de sneeuw. Op de eindeloze afdaling van onze indoorrolpiste kunnen wij in korte tijd jouw kind/kinderen pisteklaar maken en snel de verschillende technieken aanleren c.q. verbeteren.
Dit alles spelenderwijs, want plezier in het skiën en/of snowboarden staat bij ons voorop!

 • We heten je kinderen vanaf 5 jaar en met minimaal schoenmaat 30 van harte welkom bij Ski-Inn. Heel veel kinderen gingen jullie al voor.
 • Snowboarden kan vanaf 10 jaar en schoenmaat 34.
 • Onze lessen duren een uur en daarin skiën/snowboarden steeds 2 leerlingen 3 x 10 minuten.

Tot 12 jaar boeken we kinderen niet alleen in. Daarom leggen we je graag uit hoe het werkt.

 • Als je skiles wilt boeken voor 1 kind moet je 2 lessen boeken en betalen.
 • Maximaal kunnen er 2 kinderen gelijktijdig van de baan gebruik maken.
 • We adviseren daarom om een broertje/zusje mee te laten doen. Of je doet zelf mee of een vriendje of vriendinnetje. Veel ouders en soms grootouders vinden het geweldig om mee te doen met de les!
 • De baansnelheid wordt helemaal aangepast op jullie situatie. Meestal betekent dat van stapvoets tot iets sneller.

Materiaal

 • Ski’s, snowboard en schoenen zijn beschikbaar. Als je kind/kinderen eigen schoenen bezitten raden we aan deze te gebruiken.
 • Het dragen van een helm is verplicht. Als je kind/kinderen een eigen helm bezitten raden we aan deze te gebruiken. Voor kinderen zonder helm zijn er een (beperkt aantal) kinderhelmen en haarnetjes beschikbaar.

Hoe boeken?

Je kunt een keuze maken uit verschillende leskaarten en deze aanschaffen via onze website. Kijk daarvoor onder het kopje prijzen en boeken. Zodra we je betaling hebben ontvangen plannen we de lessen voor je in. Je zult begrijpen dat de na-schoolse uren geliefd zijn en snel zijn volgeboekt. Daarom kun je, voordat je de leskaart aanschaft, telefonisch informeren of de door jouw gewenste tijd nog beschikbaar is. We kunnen dan – onder voorbehoud van betaling – dit lesuur voor je kinderen reserveren. Deze reservering is 24 uur geldig. Mochten we onverhoopt je betaling niet hebben ontvangen, dan vervalt je reservering.

Als je meer dan 2 kinderen hebt, die les willen dan raden wij het volgende aan:

 • Je boekt een heel uur voor je gezin: dit betekent dat je 4 lessen boekt, de baan is dan een uur lang helemaal van jou en je kinderen

of

 • Je boekt 2 lessen in en bepaalt wie van je kinderen meedoen. Dit omdat het onze ervaring is dat er bij gezinnen met meerdere kinderen altijd wel een kind verhinderd is.

Contact