Indoor skilessen en snowboardlessen, hoe werkt dat?

Bewegende skihelling

Een bewegende skihelling werkt als een lopende band. De band glijdt onder je ski’s of snowboard door. 

Omdat de snelheid variabel is, kunnen zowel beginners als (ver)gevorderden met succes op zo’n skibaan oefenen. Door hoogteverstelling kunnen allerlei situaties nagebootst worden. 

De skimat is van zacht, valvriendelijk materiaal en benadert de echte sneeuwomstandigheden. Door de aard van het gebruikte materiaal en de uitvoering van de banen zijn blessures eigenlijk uitgesloten. De banen kunnen via een noodstop direct worden stilgezet als je mocht vallen. Veiliger kan het niet!

Ski-Inn indoor rollerbaan

Het materiaal

Voor de les krijg je van SKI-INN een helm, ski’s of snowboard in bruikleen. Ook schoenen en skistokken zijn inbegrepen. 

Heb je zelf een helm en ski- of snowboardschoenen, dan raden we je aan deze te gebruiken.

Lessen reserveren

Het volgen van les op onze indoorbaan is dé optimale manier om te leren skiën of snowboarden of om een betere skiër of snowboarder te worden. Minder kans op ongevallen en je verbetert meteen ook je conditie. Mooi meegenomen! Iedere ski- of snowboardles duurt 1 uur. Je staat maximaal met z’n tweeën tegelijk op de baan en met maximaal 4 personen per uur (10 minuten op, 10 minuten af). Maximale aandacht voor een maximaal resultaat!  

Je kunt les(sen) boeken als je een leskaart heb aangeschaft. Het boeken kan telefonisch via 020–618 1234. SKI-INN heeft een voicemail, spreek deze in als we niet opnemen. We geven liever geen data & tijden per email, omdat een vrije plaats al door iemand anders geboekt kan zijn op het moment dat je onze mail leest.

let op: snowboardles is niet elke dag mogelijk!