Indoor skilessen en snowboardlessen, hoe werkt dat?

Bewegende skihelling

Een bewegende skihelling werkt als een lopende band. De band glijdt onder je ski’s of snowboard door. 

Omdat de snelheid variabel is, kunnen zowel beginners als (ver)gevorderden met succes op zo’n skibaan oefenen. Door hoogteverstelling kunnen allerlei situaties nagebootst worden. 

De skimat is van zacht, valvriendelijk materiaal en benadert de echte sneeuwomstandigheden. Door de aard van het gebruikte materiaal en de uitvoering van de banen zijn blessures eigenlijk uitgesloten. De banen kunnen via een noodstop direct worden stilgezet als je mocht komen te vallen. Veiliger kan het niet!

Ski-Inn indoor rollerbaan

Het materiaal

Tijdens de lessen krijg je van Ski-Inn ski’s of snowboards in bruikleen. Ook schoenen en skistokken zijn inbegrepen.

Heb je zelf ski- of snowboard-schoenen, dan raden we je aan deze te gebruiken.

Lessen boeken

Het volgen van lessen op de indoor skibaan is de optimale manier om te leren skiën of snowboarden of om een betere skiër of snowboarder te worden. Minder kans op ongevallen en je verbetert tegelijk je conditie. Mooi meegenomen!

Iedere ski- of snowboardles duurt 1 uur. Je staat altijd maximaal met z’n tweeën gelijktijdig op de baan en met maximaal 4 personen per uur (dus 10 minuten op/10 minuten af). Maximale aandacht en maximaal resultaat!

Je kunt lessen boeken als je een leskaart heb aangeschaft.

Het boeken van een les doe je telefonisch via
020 – 618 1234. SKI-INN heeft een voicemail dus spreek deze in als we niet opnemen.

We kunnen je helaas geen data en tijden per email aanbieden want een vrije plaats kan al door iemand anders zijn geboekt op het moment dat jij onze e-mail ontvangt.

let op: snowboardlessen worden gegeven op zondagochtend, maandag en dinsdagavond, woensdagochtend en vrijdagmiddag & -avond

Check wel even onze openingstijden.

Ski-Inn skiles

Ik wil graag meer weten over de lessen: