SKIËN VOOR KIKA

SKI-INN gaat zondag 29 september 2024
skiën voor KIKA om geld in te zamelen voor de KIKA actie van Marika.
De volledige opbrengst van de skilessen gaat naar KiKa.

skien voor kika SKI INN
Mensen, die Marika kennen, weten dat zij zich met heel haar hart inzet voor goede doelen. Net als jij heeft zij dierbare mensen om haar heen, die of kanker kregen of erger de ziekte niet konden overwinnen en zijn overleden. Toen het driejarige dochtertje van haar vriendin kanker kreeg, besloot zij zich in te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Dankzij baanbrekend onderzoek gaat het nu heel goed met haar.
Marika besloot er nog een schepje bovenop te doen door geld in te zamelen voor KiKa middels een zeer geslaagde chocolade actie eind vorig jaar. Dit jaar heeft ze als doel de marathon van New York te lopen en daarmee extra geld in te zamelen voor kinderkanker onderzoek.
Wij steunen dit initiatief van harte met een actiedag op zondag 29 september 2024. Het SKI-INN team, leraren en receptie medewerkers, zetten zich deze dag belangeloos in om zoveel mogelijk skilessen te verzorgen. De opbrengst gaat volledig naar de actie van Marika.
Hoe werkt het? 
Je koopt hieronder de les(sen) naar keuze en boekt een tijdslot op 29 september. Na betaling bellen wij je om een tijdslot te reserveren, of jij belt ons eerst en betaalt na je reservering. Beide mag en kan! Je kan ons bellen (020 618 1234), mochten we niet op kunnen nemen, spreek dan in!
Als je door omstandigheden niet (meer) kan skien op 29 september dan wordt je tijdslot vrijgegeven en blijft je betaling een donatie aan KiKa.

1 volwassene
van 13-99 jaar
skien voor KiKa

49,50
  • alleen geldig op 29 september 2024

2 kinderen
vanaf 6 jaar
skien voor KiKa

99
  • alleen geldig op 29 september 2024

1 bedrijfsuur
max. 8 deelnemers
skien voor KiKa

396
  • alleen geldig op 29 september 2024

reeds verkochte plekken

resterende plekken

Van 72% naar 81% overlevingskans dankzij jouw donatie.
Een mooie vooruitgang, maar we zijn er nog niet. 100% genezing van kinderkanker, dát het doel van KiKa, want nog steeds overleeft 1 op de 5 kinderen het niet. Door wetenschappelijk onderzoek ontdekken we steeds meer over kinderkanker en stijgt de overlevingskans van zieke kinderen. Hiervoor is elke donatie of actie meer dan welkom. 
Hoe wordt jouw donatie besteed?
KiKa investeert in onderzoek, het Prinses Máxima Centrum en voorlichting. Hierdoor komen er steeds betere medicijnen en behandelingen, hebben kinderen minder pijn tijdens behandelingen en is er meer kans op genezing. Allemaal ingrediënten voor een steeds hoopvollere toekomst voor kinderen met kanker.