Bekijk ook het onderzoek van de consumentenbond
Indoor skiën en boarden...
Voor reservering of informatie bel:
020 - 618 1234
Gratis parkeren in de parkeergarage!
... in hartje Amsterdam
of stuur een e-mail aan:

Bedrijfsarrangementen

Sporten met collega's

Naast de individuele lessen voor particulieren zijn er speciaal voor bedrijven interessante arrangementen mogelijkheden. Bedrijven als ING, KLM en Microsoft gingen u hierin al voor. Wij stimuleren uw personeel om op een gezellige manier samen aan sport te doen. Vaak wordt door de personeelsvereniging aan de lessen bijgedragen. Hierdoor wordt het voor de medewerkers nóg aantrekkelijker om deel te nemen.

Fit voor de sneeuw

Les ‘aan de lopende band’ is dé manier om fit te worden voor de sneeuw. Er zitten veel voordelen aan ten opzichte van een indoor sneeuwbaan of een gewone piste. Klik hier om daar meer over te weten te komen. Direct aan de baan beschikken we over een gezellige bar, waar je tijdens het afwisselen de skikunsten van je collega’s kunt observeren en na afloop een drankje kunt drinken met elkaar.

Fit in de sneeuw

Wees fit in de sneeuw en geniet meer.

Wintersportreizen voor bedrijven

Naast het lesgeven hebben we ruime ervaring met het organiseren van wintersportenreizen voor bedrijven. Uiteraard verzorgen wij daar ook de lessen, met onze eigen leraren. Het leuke daarvan is dat je er als team echt naartoe leeft en als hechtere collega’s met een bijzondere ervaring terugkeert.

Fit in de sneeuw

Leer je collega's ook eens op een andere manier kennen

Eigenaar, personeelsvereniging of HR manager?

Bent u lid van uw personeelsvereniging, eigenaar, HR manager of vanuit een andere rol geïnteresseerd om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust eens contact op of kom een keer langs om zelf te ervaren hoe het skiën/snowboarden bij ons in z’n werk gaat. Het organiseren van een eenmalige introductie-avond voor jullie als groep is ook een optie.

MaxxTracks logo

 

Overtuig jezelf en zie de overeenkomsten tussen skiën op de indoorbaan en in de sneeuw


Je beschikt niet over de juiste versie van de FlashPlayer om de MaxxTracks video te bekijken. Deze kan gedownload worden van http://get.adobe.com/nl/
flashplayer
YouTube video's

Bekijk het weer in jouw wintersportplaats


Zell am See - Folgarida - Les Deux Alpes - Tignes

Volg ons op:

MaxxTracks video
Outdoorfun starts INDOOR at Ski-Inn Amsterdam!
Ontwerp en realisatie door Damast Services Vaassen